ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

clip_image002
Αρ. πρωτ:242

Ηράκλειο 12/2/2014

ΠΡΟΣ
ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Κύριε Πρόεδρε,

Στις 20/7/2012 σας είχαμε στείλει επιστολή και αναφέραμε την ανικανότητα της Κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την πραγματικά δύσκολη κατάσταση με απρόβλεπτες συνέπειες.
Σας αναφέραμε ότι οι εφαρμοζόμενες πολιτικές παραμένουν σταθερά ενάντια στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους του μόχθου.
Πολιτικές που θα εξαντλήσουν μισθολογικά, φοροδοτικά και ταυτόχρονα περιθωριοποιούν – φτωχοποιούν μεγάλα κοινωνικά στρώματα. Επιλογές, που ενισχύουν τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και τους επιτρέπει συστηματικά να φοροδιαφεύγουν, να φοροκλέπτουν, να επιβάλλουν μεσαιωνικές εργασιακές σχέσεις και τριτοκοσμικές αμοιβές και γενικά να θησαυρίζουν από το μόχθο των ελλήνων εργαζομένων.
Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.
Δυστυχώς δεν μας απαντήσατε.
Τώρα απευθυνόμαστε πάλι σε σας γιατί αντιμετωπίζουμε και πάλι την ανικανότητα του πολιτικού προσωπικού της χώρας, την λειψανδρία αυτών που υποτίθεται μας εκπροσωπούν στο Ελληνικό κοινοβούλιο, για ένα τεράστιο θέμα για τον Κρητικό λαό και όλους τους Έλληνες. Ή μήπως και εσείς δεν το γνωρίζετε;

Κύριε Πρόεδρε,

Σε πειραματόζωο μετατρέπουν οι ΗΠΑ τη Μεσόγειο, καθώς πάνω στο Αμερικανικό πλοίο «CAPE RAY» θα γίνει η καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας. Μετά την άρνηση της Νορβηγίας, Γερμανίας, Βελγίου, Αλβανίας, επιλέχτηκε με μυστικές συμφωνίες. Ποιος άλλος, ο «συνήθης ύποπτος» η Ελλάδα μας, μόνο που αυτοί που

αποφασίζουν ντόπιοι και ξένοι δεν νομιμοποιούνται πλέον από τον Ελληνικό λαό. Πόσο μάλλον όταν θέλουν να μας επιβάλλουν φόβο και τρόμο με τοξική βόμβα στην Μεσόγειο Δυτικά της Κρήτης.

Οι επιστήμονες του «Δημόκριτου» και του «Πολυτεχνείου Κρήτης» και όλες οι επιστημονικές οργανώσεις κάνουν λόγο για μια εξαιρετικά επικίνδυνη με απρόβλεπτες συνέπειες πράξη που απειλεί τη δημόσια υγεία, το περιβάλλον και την οικονομία της Ανατολικής Μεσογείου και ολόκληρης της χώρας.

Παρά την αδιαφάνεια και την μυστικοπάθεια των Κυβερνώντων, αν και είχαν λάβει γνώση του θέματος εδώ και αρκετό καιρό, απέκρυψαν από τον Ελληνικό λαό ένα τόσο σοβαρό θέμα. Οι φορείς στην Κρήτη αναδείξαμε έστω και αργά την επικινδυνότητα που υποκρύπτει η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας με ΠΙΛΟΤΙΚΟ πρόγραμμα στην Μεσόγειο.

Κύριε Πρόεδρε,

Έχουμε όλες τις μελέτες και γνωματεύσεις επιστημονικών φορέων που μιλούν για έγκλημα εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Κύριε Πρόεδρε,

Σαν πρώτος πολίτης αυτής της χώρας, μπορείτε να αποτρέψετε αυτό το έγκλημα. Δεν πρέπει να είστε συνυπεύθυνος σ’ αυτή την προδοσία.

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παίζει με την ζωή μας, την ζωή των παιδιών μας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΟΡΓΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s