Επικοινωνιακή φούσκα το δωρεάν ρεύμα- Νέα επιβάρυνση στους λογαριασμούς ΔΕΗ -Οι πολίτες θα πληρώσουν τελικά για να δοθεί ρεύμα στους αδύναμους

Νέα επιβάρυνση στους λογαριασμούς ΔΕΗ -Οι πολίτες θα πληρώσουν τελικά για να δοθεί ρεύμα στους αδύναμους

 

Απάντηση στο ερώτημα ποιος θα πληρώσει το κόστος επανασύνδεσης με τη ΔΕΗ στους πολίτες που δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα έδωσε την Τετάρτη ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, λέγοντας πως θα υπάρξει 50 λεπτά επιβάρυνση σε όλους τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Η απόφαση αυτή έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις αφού και πάλι οι ήδη επιβαρυμένοι καταναλωτές θα είναι αυτοί που θα κληθούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πέσει σε αυτούς το βάρος του κόστους επανασύνδεσης των μη ηλετροδοτούμενων νοικοκυριών.

Ο κ. Μανιάτης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, τόνισε ότι δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα καμία από τις οικογένειες αυτές και διευκρίνισε ότι «η απόφαση είναι αυτές οι μερικές χιλιάδες συνανθρώπων μας να αποτελέσουν μια ειδική κατηγορία του ειδικού κοινωνικού τιμολογίου ώστε με ένα κόστος περίπου μισό ευρώ το χρόνο για όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές της ΔΕΗ να γίνει η αποπληρωμή της απαιτούμενης δαπάνης».

Πηγή: Νέα επιβάρυνση στους λογαριασμούς ΔΕΗ -Οι πολίτες θα πληρώσουν τελικά για να δοθεί ρεύμα στους αδύναμους | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/134402#ixzz2nAmatHbi

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s