Ιδού ποιος εξυπηρετεί συμφέροντα φαρμακευτικών

1
ο ΤΡΡ αποκαλύπτει ότι σύμβουλος του Άδωνι Γεωργιάδη βιάστηκε μόλις ανέλαβε να υποβάλει με email τα διαπιστευτήριά του στις εταιρείες του κλάδου.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι τόσο αποφασισμένος να «πολεμήσει» τις φαρμακευτικές βιομηχανίες, και ειδικά τις πολυεθνικές, που προσέλαβε ως σύμβουλό του έναν άνθρωπο που συνεργάζεται στενά μαζί τους: Τον Μιχάλη Πιτσιλίδη, ο οποίος δηλώνει μάλιστα ότι είναι άμισθος σύμβουλος, κάτι ακόμα πιο ύποπτο, αφού ως γνωστόν οι «δωρεάν υπηρεσίες» συνήθως είναι οι πιο ακριβές. Στην πραγματικότητα, όταν παρέχονται αμισθί υπηρεσίες, συνήθως λαμβάνονται ανταλλάγματα ή εξυπηρετήσεις άλλου είδους, από την αγορά. Για το θέμα αυτό έχει ήδη γράψει το ThePressProject, βλέπε εδώ.

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι ίσως ο εν λόγω σύμβουλος να έκοψε μαχαίρι τις σχέσεις με τις φαρμακευτικές εταιρείες με το που ανέλαβε κυβερνητικά καθήκοντα. Το email όμως που αποκαλύπτει σήμερα το ThePressProject αποδεικνύει ότι μία από τις πρώτες κινήσεις του Μιχάλη Πιτσιλίδη, με το που συμφώνησε με τον υπουργό Υγείας να αναλάβει καθήκοντα συμβούλου του, ήταν να ενημερώσει τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Με αυτό τους πληροφορούσε ότι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να τους ανακοινώσει ότι είναι στο πλευρό του «κ. Αδώνιδος» και να τους ενημερώσει για την «καθημερινή παρουσία του στο υπουργείο και την αγαστή συνεργασία του με τον κ. Υπουργό».

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου τα συμφώνησε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου έσπευσε να στείλει το email. Τέτοια βιασύνη.

http://www.thepressproject.gr/article/51928/Idou-poios-eksupiretei-sumferonta-farmakeutikon

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s