Ο Άδωνις ξέρει και από αστρολογία

Τον Άδωνι Γεωργιάδη τον γνωρίσαμε πριν από περίπου μια δεκαετία, όταν μέσα από τη συχνότητα περιφερειακών καναλιών επιδιδόταν με επιτυχία ομολογουμένως στην πώληση βιβλίων των εκδόσεών του. Την εποχή εκείνη κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τον Άδωνι Γεωργιάδη βουλευτή και πολύ περισσότερο υπουργό. Όπως επίσης κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο σημερινός υπουργός της κυβέρνησης Σαμαράς έχει μεταξύ άλλων και αστρολογικές ευαισθησίες. Στα μάτια των περισσότερων, φάνταζε ως ένας ακόμη γραφικός τηλεπωλητής, όπως ο συμπαθής γιατρός Φυκιώρης ή ο επίσης συμπαθής φυσικός Λιακόπουλος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενίοτε μόνος και ενίοτε με τη συνδρομή του αδελφού του Λεωνίδα, παρουσίαζε μέχρι πρόσφατα, τα βιβλία του, κυρίως ιστορικού περιεχομένου, ενώ από TO 1997 διεύθυνε το κέντρο ελευθέρων σπουδών «Ελληνική Αγωγή», το οποίο είχε ως στόχο τη διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας.

Στο πλαίσιο των μαθημάτων των αρχαίων ελληνικών ο Άδωνις Γεωργιάδης, ίδρυσε το 2001 την εταιρία «ΑΛΣ Α.Ε.». Ο ίδιος προφασίζεται ότι διεύθυνε τη συγκεκριμένη εταιρία μέχρι τη στιγμή που εξελέγη βουλευτής. Ωστόσο, όπως προκύπτει από το τηλέφωνο της εταιρίας, αυτό ανήκει στον ίδιο των Άδωνι Γεωργιάδη. Συμπεραίνεται επομένως ότι η εταιρία ανήκει στον ίδιο τον υπουργό Υγείας, στον οποίο ανήκουν επίσης η εκδοτική εταιρία «Γεωργιάδης» και η εταιρία «Ελληνική Αγωγή Ε.Π.Ε».

Η «ΑΛΣ Α.Ε.», διοργανώνει σήμερα ταξίδια σε αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και διαλέξεις και σεμινάρια. Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το είδος των σεμιναρίων, το οποίο αγγίζει αν όχι ξεπερνά τα όρια της γραφικότητας. Από αυτά αποδεικνύεται και η έφεση του υπουργού Υγείας στην αστρολογία, για την οποία φαίνεται να γνωρίζει πολλά.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της «ΑΛΣ Α.Ε.», τα θέματα των μαθημάτων είναι «αστρολογία για προχωρημένους και για αρχάριους», «καρμική αστρολογία», «αστρολογία της παρελθούσης εμπειρίας», «πώς το παρελθόν κοντινό και απώτερο επηρεάζει ή και σφραγίζει σε επίπεδο ψυχικό, πνευματικό αλλά και σωματικό την κάθε ανθρώπινη ύπαρξη» κ.α., ενώ μεταξύ των συζητήσεων περιλαμβάνονται θέματα όπως: «δεσμοί σελήνης», «δραγωνικός ζωδιακός», «δραγωνικοί πλανήτες και σημεία σε σύγκριση με γενέθλειο οροσκοπείο», «το αντίστροφο οροσκόπειο» κ.α.

Όπως επίσης διαβάζουμε στην ιστοσελίδα «παρουσιάζονται εκτενώς όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να εντοπισθεί μία πραγματικά καρμική σχέση».

Η γραφικότητα των παραπάνω είχε σχολιαστεί έντονα από τη βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελόνη, η οποία στις 10 του περασμένου Οκτωβρίου είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, σχετικά με τις μη υπουργικές δραστηριότητες του Άδωνι Γεωργιάδη, για τον οποίο είχε καταγγελθεί ότι συμμετέχει, παρά το γεγονός ότι είναι υπουργός Υγείας, σε αυτά τα μαθήματα, και συνεχίζει να διδάσκει στον ιδιότυπο φροντιστήριό του. Ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης είχε παραπέμψει το ερώτημα στον ίδιο τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος όμως ουδέποτε απάντησε.

Δείτε που αντιστοιχεί το τηλέφωνο της ΑΛΣ Α.Ε.

πηγή: http://www.koutipandoras.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s