ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ..ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΕΛΟΣ

dnt11

Από δω το χάμε ξαναγράψει¨: ΠΟΙΟ SUCCESS STORY- ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ». Αυτό ζητά και επισήμως πλέον η τρόικα και κάποιοι στην κυβέρνηση παριστάνουν τους έκπληκτους. Η αλήθεια όμως είναι άλλη.  Ήξεραν όλοι ότι το success story ήταν ένα παραμυθάκι που έπρεπε να κρατήσει ως τις γερμανικές εκλογές και αμέσως μετά θα ρχόταν νέα μέτρα ενόψει του χρηματοδοτικού κενού της διετίας 2014-16.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ  οι τροϊκανοί ζητούν ενδεικτικά τα εξής:
– Καθορίστε από τώρα τα μέτρα της διετίας 2015-2016
– Να συνεχιστεί το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ – «Γιατί να αλλάξετε το Φόρο στα Ακίνητα; Το Έκτακτο Τέλος αποδίδει ενώ οι εφορίες δε θα μπορούν να εισπράξουν τον Ενιαίο Φόρο»
– Τα ΕΑΣ πρέπει να κλείσουν
– Δεν υπάρχει περίπτωση να μειωθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης

Επιπλέον η τρόικα είπε ότι στις απολύσεις δεν προσμετρώνται οι συμβασιούχοι που φεύγουν γιατί ούτως ή άλλως δεν κατείχαν οργανικές θέσεις και δεν θα έπρεπε ούτως ή άλλως να ναι στο δημόσιο. Επίσης ανέφεραν ότι αν γίνουν απολύσεις από τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα αυτές δε θα συνυπολογιστούν στις προαπαιτούμενες απομακρύνσεις από το Δημόσιο, γιατί αυτά είναι ενταγμένα στο ΤΑΙΠΕΔ (ΛΑΡΚΟ και ΕΒΟ).

Το πράγμα πλέον είναι ξεκάθαρο. Η χώρα είναι σε τέλμα και σε τέλμα θα παραμείνει όσο ακολουθείται η μνημονιακή πολιτική, η  τακτική του καλού παιδιού που υπακούει στις επιταγές των δανειστών. Η χώρα και ο λαός δεν αντέχουν ούτε για αστείο άλλα μέτρα, άλλες μειώσεις, περικοπές, φόρους. Το πρόγραμμα δεν βγαίνει όσο και να καμουφλάρεται για επικοινωνιακούς λόγους. Ώρα για άλλη πολιτική σε άλλη κατεύθυνση χωρίς ενδοτισμούς. όσο φερόμαστε ως ραγιάδες που σκύβουμε το κεφάλι στον κακό αφέντη τόσο θα μας βαράνε ανελέητα.

Τη συνταγή της υπακοής και του yes man την δοκιμάσαμε. Είναι η στιγμή για μια άλλη πολιτική κόντρα σε μνημόνια και διαχειριστικές λογικές της κρίσης,  Επιτέλους να σεβαστούμε την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τις ανάγκες της κοινωνίας και έτσι να απευθυνθούμε στους άλλους λαούς της Ευρώπης και τις κυβερνήσεις των εταίρων μας στην Ε.Ε. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ελληνικό και με αυτό το πρόγραμμα δεν λύνεται, η κρίση βαθαίνει η κοινωνία μας αποδομείται. Ώρα να σεβαστούμε τους εαυτούς μας για να απιτήσουμε και από τους άλλους να μας σεβαστούν και αν μας φερθούν ισότιμα και με λογική.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s